Välj rätta tillbehör till din dator, musen

Att välja rätt tillbehör till datorn är inte alltid det enklaste men något som kan vara viktigt att börja med är att skaffa en riktigt bra datormus. Vilken datormus som är den bästa beror givetvis på ens behov och vad man gör kommer att använda musen till. Spelar man kraftfulla spel så kan det också vara bra med en mus som kan arbeta snabbt men använder man mest datorn för att komma åt olika sociala medier så kan det kanske gå bra utan den kraftfullaste gamingmusen på marknaden. Jobbar man mycket vid datorn och kanske ägnar stora delar av dagen på att redigera eller skriva långa texter kan det också vara bra att ha en bra datormus.

Inte bara för spel

Logitech G900 är en kraftfull datormus som är perfekt för den som brukar ägna timmar på att spela datorspel. Musen ligger bra i handen, har bra sensor och har dessutom riktigt bra inställningsmöjligheter. Det är en trådlösmus som fungerar väldigt bra i alla lägen men om man av någon anledning hellre skulle vilja använda musen med sladd så går det naturligtvis också bra. Det är en perfekt mus för den som vill ha en kraftfull mus att spela med. Naturligtvis är musen snabb och funkar därför inte bara bra till den som tycker om spel utan är även en utmärkt mus när man vill redigera, skriva långa texter eller göra något helt annat där det krävs en bra mus.

Logitech g900

Creative Sound Blaster X Siege M04 är en lite större mus och är därför ultimat för de som har lite större händer eftersom det är lätt att få riktigt bra grepp om musen. Det kommer naturligtvis göra att det blir enklare att arbeta vare sig man vill redigera, surfa runt på internet eller spela spel och är allmänt en riktigt bra mus. Trotts att storleken är det som kan locka många med musen så finns det en nackdel med att det är en lite större mus vilket såklart är att musen inte är lika bekväm att använda för de som har små händer.

Creative Sound Blaster X Siege M04

Asus Rog Pugio är en snygg mus med enkel design och som inte väger så mycket och har funktioner som passar de allra flesta datoranvändarna. Ett stort plus med musen är att den funkar lika bra för höger och vänsterhänta. Steelseries Rival 600 är en riktigt bra mus som funkar perfekt som gaminsmus men är också allmänt en bra mus om man brukar sitta vid datorn timmar i sträck eftersom den är riktigt bra ergonomiskt. Därför är det naturligtvis en bra mus att ha när man arbetar. Musen är inte bara otroligt kraftfull utan har också en snygg design vilket kan göra att många väljer just Steelseries Rival 600.


Steelseries Rival 600

Fnatic Clutch G1 är en snygg mus som är enkel att förstå sig på. Musen funkar både bra till spel och till den som behöver en kraftfull mus till arbetet. Det är också en prisvärd mus och är en mus som uppskattas av de allra flesta.